05-03-2021

Vacature: Chef Werkplaats (Fulltime)

Lees meer
04-03-2021

Kentekenplaten actie van Slecoma een groot succes!

Onlangs heeft Slecoma Boekel B.V. een kentekenplaten actie geïntroduceerd voor agrariërs die hun machines geregistreerd hebben bij het RDW . Deze actie is een groot succes, inmiddels zijn er al honderden kentekenplaten besteld, gemaakt en gemonteerd op landbouwvoertuigen in de regio! Slecoma heeft er bewust voor gekozen om een scherpe netto prijs aan te bieden, ongeacht hoeveel kentekenplaten er besteld worden.

Lees meer
11-01-2021

Slecoma regelt kentekenplaten voor uw tractor en machines tegen een scherp actietarief!

Vanaf 1 januari 2021 geldt een registratieplicht voor landbouwvoertuigen. In sommige gevallen geldt tevens een kentekenplaatplicht. Slecoma heeft een samenwerking gestart met een bedrijf dat kentekenplaten produceert, hierdoor kunnen wij voor onze klanten scherpe tarieven aanbieden!

 

Lees meer
05-01-2021

Registratieplicht landbouwvoertuigen

Vanaf 1 januari 2021 geldt een registratieplicht voor landbouwvoertuigen. In sommige gevallen geldt tevens een kentekenplaatplicht. Om het een en ander te verduidelijken hebben wij de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
01-01-2021

Werktuigencoöperatie De Eendracht uit St Hubert kiest wederom voor de kwaliteit van Kuhn!

Na de recente investering van een 4 meter brede Kuhn schijveneg is er deze keer gekozen voor een Kuhn EL162-300 frees

Lees meer
23-07-2020

𝗔𝘃𝗮𝗻𝘁 𝟲𝟰𝟬 𝗮𝗳𝗴𝗲𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗱 𝗯𝗶𝗷 𝗪𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴 𝘂𝗶𝘁 𝗩𝗼𝗹𝗸𝗲𝗹

Wassenberg uit Volkel is een vooruitstrevend bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met de inkoop en verkoop van bestrating materialen. Ook voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en bestratingen bent u bij Wassenberg aan het juiste adres! Voor deze werkzaamheden maken zij gebruik van AVANT machines.

Lees meer
23-07-2020

UW MACHINE IN TOPCONDITIE? ONZE ZORG!

​NU STANDAARD 3 JAAR BLUE CARE+ BIJ AANKOOP VAN EEN NEW HOLLAND

Met de nieuwe Blue Care+ bent u in alle omstandigheden volledig verzekerd tegen eventuele calamiteiten, zowel voor intern gebrek als ook Casco+.

Lees meer
24-06-2020

Demo's New Holland Bigbaler

Deze vier demo combinaties staan klaar voor het nieuwe seizoen! Ervaren hoe fantastisch de nieuwe Bigbalers het doen in het gras en/of stro?

 

Lees meer
08-11-2019

Nieuwe Strautmann Magnon opraapwagen met kunststof vingers

De Duitse fabrikant Strautmann prestenteert op Agritechnica zijn nieuwe Magnon- opraapwagens. De Magnon heeft een beweegbare voorwand, maar meest opvallend zijn de kunststof vingers van de pick-up die het gras naar binnen werken.

Lees meer
27-02-2017

De nieuwe New Holland T5 DynamicCommand, het gevoel van traploos rijden

De New Holland T5 met, de inmiddels bekende, DynamicCommand 8 traps powershift transmissie wordt komende maand op de Agritechnica in het Duitse Hannover geïntroduceerd.

Lees meer