DE BESTE HAKSELAAR | DE BESTE HAKSELKWALITEIT | DE BESTE TRACTIE HET LAAGSTE BRANDSTOFVERBRUIK |

Geniet steeds van een maximale prestatie van uw FR tegen het efficiëntste brandstofgebruik van 0,45 liter per ton gehakseld product (getest door DLG). Continu de beste prestatie van de motor doordat er altijd een maximale koeling is, dankzij het van de motor losgekoppelde SCR-gedeelte. Rij in alle omstandigheden verder, want de hakselaar is uitgerust met een mechanische vierwielaandrijving en een mechanische differentiële blokkering waardoor er altijd een maximale tractie op de wielen zit.

Er zijn vijf modellen: de 480 en 550 met een 13 liter zescilindermotor.  De 650 en 780, beide met een 16 liter zescilindermotor. De 920 die beschikt over een V8 20 liter. Alle motoren zijn uit eigen huis van FPT en daarom perfect toegespitst op het werk dat de hakselaar doet, inclusief transport en powercruisefunctie.

In de gebruiksvriendelijke cabine geniet u van een zeer groot zichtbereik vooraan en achteraan door de fijne stijlen. Op de erg handige joystick aan de rechterarmleuning vindt u de voornaamste bedieningsknoppen en via de touch op het IntelliView-scherm gaat u eenvoudig naar het menu en de overige knoppen, voor het bedienen van de hakselaar.

Meer info? En meer weten over de voordelen van de FR, het hakselaggregaat, de korrelkneuzer en spout & IntelliFill? Bekijk de video!

Meer informatie? Neem eens een kijkje op de website van New Holland voor meer interessante acties: New Holland Actions

Terug naar nieuws