23-11-2021

Vacature: Verkoper binnendienst (Fulltime)

Slecoma Boekel B.V. is op zoek naar een Verkoper binnendienst. Als Verkoper binnendienst van Slecoma ondersteun je het verkoopteam en help je mee om de groeidoelstellingen te behalen. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad gebruikte machines en zorgt ervoor dat de presentatie van deze machines, zowel online als offline, perfect is!

Lees meer
23-11-2021

Vacature: Verkoper buitendienst (Fulltime)

Slecoma Boekel B.V. is op zoek naar een Verkoper buitendienst. Als Verkoper buitendienst van Slecoma ondersteun je het verkoopteam en help je mee om de groeidoelstellingen te behalen. Je krijgt in de regio Noord-Brabant of Noord-Limburg een eigen rayon. Dit rayon ga je beheren en uitbouwen met nieuwe relaties. Je verkoopt machines van het productgamma van onder andere New Holland, Kuhn, VGM, Strautmann en Avant. De functie verkoper buitendienst is maatwerk, daarom ben jij samen met de klant altijd op zoek naar passende oplossingen!

Lees meer
14-11-2021

New Holland Blue & You

Bereid uw machine nu voor op het volgende seizoen! Verhoog uw kansen op een perfecte inzaaiing en oogst met ons professioneel winteronderhoud!

Na een lange periode van hard werken komen de koude wintermaanden eraan. Dat betekent dat het tijd is om uw machine voor te bereiden op het volgende seizoen. Met onderdelen en service van de beste kwaliteit houdt u uw machines in topconditie. Door de juiste onderhoudsintervallen voor uw machine aan te houden, behaalt u volgend seizoen de beste resultaten.

Lees meer