22-12-2023

New Holland T4 ELECTRIC POWER

Voor 2024 introduceert New Holland de allereerste volledig elektrische tractor met autonome functies: de T4 Electric Power. Deze geavanceerde tractor opent een nieuwe klasse op de markt, gericht op het bieden van oplossingen voor efficiëntere werkzaamheden. De T4 Electric Power pakt huidige uitdagingen in de wereld aan, terwijl hij voldoet aan de inzet van New Holland om klanten te helpen bij het opbouwen van een duurzamere keten.

Lees meer
20-12-2023

New Holland onthult de nieuwe CR11 maaidorser op de Agritechnica

New Holland heeft op de Agritechnica haar nieuwe CR11 maaidorser officieel geïntroduceerd. Aan deze nieuwe maaidorser werd in het belgische Zedelgem zo’n 10 jaar gewerkt. Op deze vakbeurs is de CR11 bekroond met de enige gouden medaille (innovatieprijs).

Lees meer
18-12-2023

Slecoma breidt service verder uit met de nieuwe Hydro Express!

Tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden kan het voorkomen dat er een hydraulische lekkage ontstaat aan uw machine, het is van belang om deze lekkage zo snel mogelijk te verhelpen! Met de nieuwe Hydro Express van Slecoma zijn onze monteurs van al het benodigde gereedschap en onderdelen voorzien om de reparatie op locatie uit te voeren!

Lees meer