05-03-2021

Vacature: Chef Werkplaats (Fulltime)

Slecoma Boekel B.V. is op zoek naar een Chef Werkplaats. Als Chef werkplaats van Slecoma stuur jij een moderne werkplaats aan met 10 enthousiaste monteurs. Samen met jouw team werk je aan complexe reparties en zorg je ervoor dat nieuwe machines perfect en op tijd worden afgeleverd. Je adviseert klanten over reparaties, je zorgt voor de planning en bezetting van de werkplaats en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team. Ook ben je verantwoordelijk voor de facturering en de afwikkeling van de garantie- en schadeclaims.

Lees meer
04-03-2021

Kentekenplaten actie van Slecoma een groot succes!

Onlangs heeft Slecoma Boekel B.V. een kentekenplaten actie geïntroduceerd voor agrariërs die hun machines geregistreerd hebben bij het RDW . Deze actie is een groot succes, inmiddels zijn er al honderden kentekenplaten besteld, gemaakt en gemonteerd op landbouwvoertuigen in de regio! Slecoma heeft er bewust voor gekozen om een scherpe netto prijs aan te bieden, ongeacht hoeveel kentekenplaten er besteld worden.

Lees meer
11-01-2021

Slecoma regelt kentekenplaten voor uw tractor en machines tegen een scherp actietarief!

Vanaf 1 januari 2021 geldt een registratieplicht voor landbouwvoertuigen. In sommige gevallen geldt tevens een kentekenplaatplicht. Slecoma heeft een samenwerking gestart met een bedrijf dat kentekenplaten produceert, hierdoor kunnen wij voor onze klanten scherpe tarieven aanbieden!

 

Lees meer