Slecoma regelt kentekenplaten voor uw tractor en machines tegen een scherp actietarief!

Vanaf 1 januari 2021 geldt een registratieplicht voor landbouwvoertuigen. In sommige gevallen geldt tevens een kentekenplaatplicht. Slecoma heeft een samenwerking gestart met een bedrijf dat kentekenplaten produceert, hierdoor kunnen wij voor onze klanten scherpe tarieven aanbieden!

De tarieven:

• Kentekenplaat geel lang (520×110 mm)
€ 9,50 excl. BTW

• Kentekenplaat wit lang (520×110 mm)
€ 8,80 excl. BTW

• Kentekenplaat geel vierkant (340×210 mm)
€ 10,45 excl. BTW

Het registreren van voertuigen, die in gebruik zijn genomen vóór 1 januari 2021, kan vanaf 1 januari tot en met 31 december 2021 via de website van de RDW. Let op: Na 31 december 2021 is registratie via de website niet meer mogelijk. Dan moet een voertuig worden beoordeeld door de RDW om in aanmerking te komen voor registratie. U heeft het volgende nodig om uw voertuig te registreren:

• inloggegevens van DigiD óf eHerkenning;
• de volgende gegevens van uw voertuig:
o merk
o handelsbenaming
o type (indien beschikbaar)
o Voertuig Identificatie Nummer (VIN)
o bouwjaar
o brandstof
o maximum constructiesnelheid
o de gekozen voertuigomschrijving (uitsluitend bij een motorrijtuig met beperkte snelheid).

 • Vanaf 1 januari 2021 geeft de RDW geen grensverkeerkentekens meer af. Is een voertuig geregistreerd bij de RDW en is deze voorzien van een gele reflecterende kentekenplaat? Dan vervalt de verplichting voor het voeren van een afgeknotte driehoek.
 • Heeft u al een kenteken voor grensverkeer (GV-kenteken)? Dan kunt u dit kenteken laten omzetten bij de RDW voor € 10,15.

 


 

Bestel direct

Vul uw gegevens in en geef aan hoeveel kentekenplaten u benodigd heeft.

Omdat bedrijven vaak meerdere kentekenplaten nodig hebben kunt u de kentekenbewijzen bij ons afgeven aan de onderdelen balie, Slecoma regelt de rest! Zo hoeft u niet voor iedere tractor/machine een kentekenplaat formulier in te vullen.


  Aantal:


  Aantal:


  Aantal:

   

  Terug naar nieuws