Kentekenplaten actie van Slecoma een groot succes!

Onlangs heeft Slecoma Boekel B.V. een kentekenplaten actie geïntroduceerd voor agrariërs die hun machines geregistreerd hebben bij het RDW . Deze actie is een groot succes, inmiddels zijn er al honderden kentekenplaten besteld, geproduceerd en gemonteerd op landbouwvoertuigen in de regio! Slecoma heeft er bewust voor gekozen om een scherpe netto prijs aan te bieden, ongeacht hoeveel kentekenplaten er besteld worden.

Ook Loon- en transportbedrijf Toonen B.V. uit Odiliapeel heeft haar hele machinepark geregistreerd bij het RDW. Eigenaar Antoon Toonen verteld: “In het voorjaar zijn wij druk met de werkzaamheden op het land, daarom hebben we nu alles op tijd geregeld. Een bijkomend voordeel is dat we nu legaal 40 Km/h per uur mogen rijden”. Loonbedrijf Toonen heeft na het ontvangen van de kentekenbewijzen de kentekenplaten besteld bij Slecoma voor het scherpe actietarief.

Op de bovenstaande foto ontvangt Maik Toonen (Links) van Loonbedrijf Toonen uit Odiliapeel de eerste kentekenplaten uit handen van Thijs van Sleeuwen (rechts).

Ook op zoek naar kentekenplaten voor uw landbouwvoertuig? Neem contact op en profiteer van de scherpe netto prijzen!

Contactgegevens Slecoma Boekel B.V.:
Telefoon: 0492-326767 (Keuze 1 Onderdelen)
E-mail: Parts@slecoma.nl

Actie tarieven:
• Kentekenplaat geel lang (520×110 mm)

€ 9,50 excl. BTW
• Kentekenplaat wit lang (520×110 mm)
€ 8,80 excl. BTW
• Kentekenplaat geel vierkant (340×210 mm)
€ 10,45 excl. BTW

Terug naar nieuws