Demo’s New Holland Bigbaler

Deze vier demo combinaties staan klaar voor het nieuwe seizoen!

Ervaren hoe fantastisch de nieuwe Bigbalers het doen in het gras en/of stro? Schrijf u in voor een demo op locatie via onderstaande link en we komen graag bij u langs! Geef u op via de volgende link:

https://newhollanddemo.com/nl-nl

Al deze persen zijn uitgevoerd met het nieuwe Loop Master knopersysteem!

  • Geen afgesneden touwresten op balen of op het land
  • Betere kwaliteit van het werk en milieuvriendelijker
  • Geen verontreiniging van diervoer door vertering touwresten
  • Geen afgesneden touwresten is beter voor het milieu doordat er tijdens transport of op het land geen touwresten worden achtergelaten
  • Nog sterkere knopen met hogere trekkracht

Touwsterkte tot 26% sterker met hetzelfde touw dankzij de Loop Master™-knoper

Hogere dagelijkse productiviteit dankzij efficiënter balenpersen
Waar ze ook van (en voor) zijn gemaakt, grote balen hebben één ding gemeen: ze moeten strak worden ingepakt voor efficiëntere verwerking en opslag. De kwaliteit van de balen vormt het hart van excellentie in balenpersen en de knooptechnologie is doorslaggevend voor het behoud van de baaldichtheid en -integriteit tijdens verwerking en transport.

New Holland neemt al ruim 30 jaar het voortouw op het gebied van de dubbele-knopertechnologie en introduceert nu, op grond van deze ervaring, een exclusieve verbetering: de nieuwe, gepatenteerde Loop Master™-knoper die op alle BigBaler-modellen zal worden aangebracht.

Klanten van grote vierkante balenpersen zoeken een maximale productiviteit, een hoge dichtheid, een betrouwbaar knopersysteem en lage kosten per baal. De knoper is een hoofdonderdeel in het balenpersen. De New Holland LoopMaster™-knoper voldoet aan deze vereisten en is de nieuwe norm in de sector.

Geen afgesneden touwresten op balen of op het land

Het lus-knoopproces maakt een einde aan touwresten die achterblijven op de baal (betere voederkwaliteit) en op het land (milieuvriendelijker): op iedere 10.000 geproduceerde balen, schatten we dat er ongeveer 6 km touwresten per seizoen wordt geëlimineerd, wat normaal gesproken achterblijft en de grond en het gewas verontreinigt.

Nog sterkere knopen met hogere trekkracht

Met lus-knopen gaan de knopen en het touw er, tijdens het knopen van het touw, tot maar liefst 26% in sterkte op vooruit met hetzelfde touw; dit vertaalt zich in efficiënt balenpersen en een aanmerkelijk betere productiviteit.

“Een sterke, betrouwbare knoper gekoppeld aan een schoon gewas: bij New Holland doet het ons enorm deugd dat we in dit verzoek, afkomstig van onze klanten, hebben kunnen voorzien,” aldus Felix Ramuenke, Global Product manager Grote Pakkenpersen. “Dankzij de nieuwe LoopMaster™-knoper neemt het risico enorm af dat de touwen knappen of de knopen losgaan, wat enorm veel problemen voor de bestuurder zou kunnen veroorzaken; tegelijkertijd behoudt het de meest gewaardeerde kenmerken van ons toonaangevende dubbeleknoopsysteem: een hogere baaldichtheid met minder druk op de knopen en ongekende verpakkingsprestaties. Bovendien genieten onze klanten en het milieu van het voordeel van de eliminatie van touwresten op de baal of op het land”.

Terug naar nieuws